ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βομβαρδισμένο τοπίο το Σισμανόγλειο – Μπήκαν ντυμένοι γιατροί οι 4 δράστες

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και έχει προκαλέσει φθορές τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου ενώ θραύσματα έφτασαν έως και τα πίσω γραφεία, 30 με 40 μέτρα μακριά.

Βομβαρδισμένο τοπίο το Σισμανόγλειο - Μπήκαν ντυμένοι γιατροί οι 4 δράστες

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το εσωτερικό του Σισμανόγλειου, μετά την επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο χώρο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται το ΑΤΜ.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και έχει προκαλέσει φθορές τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου ενώ θραύσματα έφτασαν έως και τα πίσω γραφεία, 30 με 40 μέτρα μακριά. Έχει καταρρεύσει τμήμα της οροφής ενώ το ΑΤΜ  έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντυμένοι σαν γιατροί ήταν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δράστες ήταν τέσσερις και φορούσαν ιατρικές στολές και μάσκες. Έφτασαν στο νοσοκομείο λίγο πριν από τις 4:30 και αφού ακινητοποίησαν τη φύλακα, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ. Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη, που κατέστρεψε ολοσχερώς το μηχάνημα, ενώ τα τέσσερα άτομα, για άγνωστο λόγο έως τώρα, δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.