ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με κόουτς Ζιάκα και τη νέα σεζόν!

Ο Ανδρέας Ζιάκας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να τον ανακοινώνει και επίσημα.

Παναθηναϊκός: Με κόουτς Ζιάκα και τη νέα σεζόν!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ανδρέα Ζιάκα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο κόουτς Ζιάκας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δίπλα στην Ελένη Καπογιάννη με στόχο το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού». 

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό! Τα τελευταία τρία χρόνια, με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης έχουμε καταφέρει να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να ευχαριστήσω την κόουτς Καπογιάννη για τη στήριξη! Εύχομαι η νέα σεζόν να μας βρει όλους υγιείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.