Αποστολή στην Αυστρία

Δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στη Γουότφορντ

Πρώτο φιλικό δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» κοντράρεται με την Γουότφορντ σε ένα πολύ δυνατό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιεί στην Αυστρία (14:30, Cosmote Sports 1/Panathinaikos24.gr).

Οι «πράσινοι» μετά τη ματαίωση του φιλικού με την Κιτζμπούελ, θα κάνουν πρεμιέρα στα φιλικά κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο από την Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα η Γουότφορντ έχει δώσει ήδη μία φιλική αναμέτρηση ενάντια στην Κέμπριτζ (1-3), καθώς ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα την 1η Αυγούστου.

Το εν λόγω φιλικό έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους «πράσινους», έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να δει σε συνθήκες ενός απαιτητικού αγώνα τα πρώτα στοιχεία της ομάδας του.

Ο Σέρβος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που έχει μαζί του στην αποστολή. Πιθανότατα εκτός θα μείνει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς ο Ισλανδός αμυντικός μετράει μόλις λίγες προπονήσεις.

Στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ακόμα φιλικά ενάντια σε Αλ Ντουχαΐλ (14/07) και Λεβερκούζεν (17/07). Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 19 Ιουλίου και στις 24 του μήνα θα αντιμετωπίσουν το Βόλο σε νέο φιλικό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version