ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Βέρμπιτς «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο Φάληρο! (Vid)

Ο Σλοβένος εξτρέμ που προβάρει τα «πράσινα», έχει σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου.

Όταν ο Βέρμπιτς «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο Φάληρο! (Vid)

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς που έρχεται σήμερα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου, έχει «πληγώσει» τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο του, γκολ που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ουκρανική ομάδα, την οποία και πήρε στην έδρα της.

Συγκεκριμένα o Ολυμπιακός και η Ντιναμό Κιέβου αναμετρήθηκαν για το Europa League το Φεβρουάριο του 2019. Οι πειραιώτες με το πρώτο ματς στην έδρα τους, ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα σκορ, που θα τους έδινε ελπίδες για να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσα στην Ουκρανία.

Ο Χάσαν μόλις στο 10΄ είχε ανοίξει το σκορ για τους ερυθρόλευκους, οι Ουκρανοί βρήκαν την ισοφάριση στο 27′ με τον Μπουγιάλσκι και ο Ζιλ Ντίας σκόραρε για το 2-1 του ημιχρόνου, ωστόσο οδεύοντας προς το φινάλε του αγώνα, τον Ολυμπιακό τον «πλήγωσε» ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, όταν και βρήκε δίχτυα ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90΄, ισοφάρισε για την ομάδα του, η οποία μια εβδομάδα αργότερα μέσα στην έδρα της, πήρε τη νίκη, βγάζοντας νοκ αουτ τον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον ο Βέρμπιτς αφού ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μέσα στη σεζόν θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το φαληρικό γήπεδο έπειτα από τρία χρόνια και γιατί όχι να ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά, φορώντας την «πράσινη» φανέλα.

Θυμηθείτε το γκολ του στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 4:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.