ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πόρτα» σε πρόταση 4 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο!

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ύψους 4 εκατ. ευρώ, με τους πράσινους να απαντούν αρνητικά.

«Πόρτα» σε πρόταση 4 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο!

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ο νεαρός χαφ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά ενώ έχει ήδη αρκετές εμφανίσεις για την ηλικία του, πράγμα που έχει κάνει αρκετές ομάδες να μπουν στην διαδικασία να τον… ξεψαχνίσουν.

Η απάντηση του τριφυλλιού ήταν αρνητική, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μιας και με μία πρόταση πάνω από 5-5,5 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μην είναι τόσο αρνητικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.