Ποδόσφαιρο

Εκτός ο Χουάνκαρ με Λεβαδειακό – Η αποστολή του «τριφυλλιού» (Pic)

Με τον Χουάνκαρ να τίθεται εκτός αποστολής για το ματς με το Λεβαδειακό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς κόντρα στους Βοιωτούς το Σάββατο το βράδυ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο Χουάνκαρ ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή των «πρασίνων» με το Σέρβο τεχνικό να παίρνει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές.

Στα της τελευταίας προπόνησης τώρα, οι «πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπερνάρ και Σένκεφελντ.

Μετά το πέρας της προπονήσεως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Exit mobile version