Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του και φουλάρει για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Από σήμερα λοιπόν το τριφύλλι ουσιαστικά ξεκινάει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως πριν από κάθε ντέρμπι έτσι και σε αυτό αναμένεται να ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Άλλωστε αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολλοί τόσο από το σωστό διάβασμα του αντιπάλου όσο φυσικά και από την τακτική προσέγγιση του τριφυλλιού.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να έχει ξανά στην διάθεση του τον Χουάνκαρ ενώ στην ενδεκάδα θα βρίσκονται και οι Ρούμπεν – Μάγκνουσον ενώ θα φανεί το αν θα είναι 100 % έτοιμος ο Σένκεφελντ. Επιπρόσθετα, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μπερνάν, αν φυσικά δείξει και στις προπονήσεις ότι είναι στο 100%.

Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι αυτό, που στόχο έχει τη νίκη, η οποία φυσικά θα του δώσει τόσο ψυχολογικό όσο και βαθμολογικό μπουστ.

Exit mobile version