ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» η Μωυσιάδη

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

«Πράσινη» η Μωυσιάδη

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ρόζμαρι Μωυσιάδη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Η 16χρονη τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις ελπίδες κάτω από τα γκολπόστ στην ηλικία της και αποκτήθηκε από την ομάδα Γυναίκες Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι βρισκόταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε  «Είμαι ευτυχισμένη που μια τέτοια ομάδα με επέλεξε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου» .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.