ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνουν για ξένο διαιτητή

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Αποφασίστηκε η ακύρωση του ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνουν για ξένο διαιτητή

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Αποφασίστηκε η ακύρωση του ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις και τα όσα συνέβησαν στην κεντρική επιτροπή, ο ορισμός του Έλληνα ρέφερι ακυρώθηκε και πλέον περνάμε στο επόμενο “επεισόδιο” για το ντέρμπι της Κυριακής.

Αφού συμφώνησαν όλοι ότι η απόφαση Μπένετ ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δόθηκε η εντολή στον αρχιδιαιτητή να βρει ξένο διαιτητή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Μπένετ αναζητά διαθέσιμο ξένο ρέφερι για το παιχνίδι της Λεωφόρου και τα πάντα είναι ανοιχτά. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί εγκαίρως διαιτητής. Σε διαφορετική περίπτωση το ντέρμπι είναι στον “αέρα” και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.