ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαλτάκος στην Εκτελεστική: «Μόνο ξένοι στα ντέρμπι – Να αλλάξουμε τον Μπένετ»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε την Εκτελεστική να ψηφίσουν για αλλαγή του Σιδηρόπουλου και παράλληλα όλα τα ματς μεταξύ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη να γίνουν με ξένους διαιτητές.

Μπαλτάκος στην Εκτελεστική: «Μόνο ξένοι στα ντέρμπι - Να αλλάξουμε τον Μπένετ»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε την Εκτελεστική να ψηφίσουν για αλλαγή του Σιδηρόπουλου και παράλληλα όλα τα ματς μεταξύ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη να γίνουν με ξένους διαιτητές.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωση με την οποία ξεκάθαρα διαχωρίζει τη θέση της από τον ορισμό του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου εξέδωσε η ΕΠΟ, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν είχε «οποιαδήποτε γνώση ή σχέση» με την επιλογή του διαιτητή του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση:

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.