ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η κεφαλιά «δυναμίτης» του Κόλα και η «πράσινη» νίκη στο φινάλε! (Vid)

Είναι το ντέρμπι στο οποίο το γλυκό αριστερό πόδι του Ασάνοβιτς συνδέθηκε με το δυνατό κεφάλι του Κόλα και οι δυο τους έκριναν την αναμέτρηση της σεζόν 1999-2000 για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κεφαλιά «δυναμίτης» του Κόλα και η «πράσινη» νίκη στο φινάλε! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ΑΕΚ του Γιάννη Παθιακάκη είχε σταθεί πολύ καλά σε εκείνο το ντέρμπι και μάλιστα είχε τις δικές τις στιγμές για να πάρει το «διπλό» αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Νικοπολίδη.

Στο 72′ ο Κυράστας αποφασίζει να ρίξει στο ματς τον Ασάνοβιτς κι εκείνος μεταμορφώνει τον Παναθηναϊκό, τον κάνει ξανά επιθετικό και πιέζει την ΑΕΚ. Μέχρι το 90′ είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε κυρίως ελέω Ατματσίδη. Σε εκείνο λεπτό οι «πράσινοι» κέρδισαν κόρνερ.

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς με το «γλυκό» αριστερό του, έφερε με φάλτσο τη μπάλα στη μικρή περιοχή εκεί, στο πρώτο δοκάρι, πετάχτηκε με τρομερή δύναμη ο Μπλένταρ Κόλα και με κεφαλιά δυναμίτη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατματσίδη που έκανε τη λανθασμένη έξοδο. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ακόμα μια επική νίκη σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.