ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 4-0 ημίχρονο με one man show από τον Ίβανσιτς (Vid)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα των playoff της σεζόν 2007-08 ο Παναθηναϊκός με MVP τον Ίβανσιτς και σκορ 4-1.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 4-0 ημίχρονο με one man show από τον Ίβανσιτς (Vid)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα των playoff της σεζόν 2007-08 ο Παναθηναϊκός με MVP τον Ίβανσιτς και σκορ 4-1.

Για τη δεύτερη αγωνιστική των playoff της σεζόν 2007-08, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την απογοητευμένη, εξαιτίας της απώλειας του τίτλου λόγω της υπόθεσης Βάλνερ, ΑΕΚ και έθεσε τις βάσεις για να διεκδικήσει την πρώτη θέση της μίνι διαδικασίας που οδηγούσε στο Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό για τους πράσινους που προηγήθηκαν με 4-0, ίσως στο κορυφαίο ημίχρονο στην ιστορία των εν λόγω ντέρμπι. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου από ασταθές διώξιμο του Παπασταθόπουλου για να βάλει βάσεις νίκης στο 27ο λεπτό ο Μάτος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Αντρέας Ίβανσιτς ο οποίος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ στο 32ο και στο 45ο λεπτό δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη του «Τριφυλλιού». Το γκολ της τιμής για την Ένωση πέτυχε ο Ριβάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.