ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Πόσο άλλαξε το τριφύλλι σε σχέση με το τελευταίο περσινό ματς;

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κονταροχτυπιούνται για πρώτη φορά φέτος, με το τριφύλλι να παρουσιάζεται αλλαγμένο σε σχέση με το τελευταίο μεταξύ τους ματς την περσινή σεζόν.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πόσο άλλαξε το τριφύλλι σε σχέση με το τελευταίο περσινό ματς;

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Το τριφύλλι θέλει τη νίκη με σκοπό να κάνει το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι το φετινό καλοκαίρι εντάξει στο δυναμικό τους Λοντίγκιν, Γκάνεα, Μάγκνουσον, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Μπερνάρ ενώ αναμένεται να ενισχυθούν με έως δύο χαφ ακόμα.

Όπως είναι φυσιολογικό το τριφύλλι έχει αλλάξει άρδην. Πρώτα απ΄ όλα στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σπόραρ ενώ στο κέντρο θα είναι ο Τσέριν. Παράλληλα, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκάνεα, μιας και ο Χουάνκαρ είναι τραυματίας. Επιπρόσθετα, στο κέντρο της άμυνας το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα δίδυμο με Μάγκνουσον – Σάρλια ή Πούγγουρα ενώ στο δεξι άκρο θα βρεθεί ο Κώτσιρας. Ταυτόχρονα, κάτω από τα γκολποστ θα είναι ο Μπρινιόλι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.866 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν το τριφύλλι είχε έρθει ισόπαλο με την ΑΕΚ 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κατεβάζει τους παρακάτω «11»: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουανκάρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωάννιδη.

Όπως γίνεται σαφές το κέντρο θα είναι αλλαγμένο κατά τα 2/3, μιας και Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο δεν βρίσκονται πλέον στο τριφύλλι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη. Παράλληλα, στην άμυνα δεν θα βρίσκεται ούτε ο Χουάνκαρ (τραυματίας και μπορεί να μπει αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα), ούτε ο Βέλεθ (πουλήθηκε αυτό το καλοκαίρι) και πιθανότατα ούτε ο Σένκεφελντ.

Έτσι η ενδεκάδα του τριφυλλιού αναμένεται να είναι αλλαγμένη κατά τα 6/11. Γίνεται σαφές λοιπόν ότι οι πράσινοι θα είναι εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με το τελευταίο περσινό ντέρμπι, ωστόσο η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Αυτό είναι λοιπόν και το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού Οι πράσινοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βάλουν ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια να χτίσουν το παιχνίδι τους πάνω σε αυτό. Άλλωστε αυτό είναι το πρώτο μεγάλο ματς της ομάδας φέτος και αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για τον Παναθηναϊκό, ώστε να δείξει ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.