ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οιωνός πρωταθλήματος το 4/4!

Ο Παναθηναϊκός τις 7/10 φορές που έκανε το 4/4 στην έναρξη του πρωταθλήματος το κατέκτησε κιόλας.

Παναθηναϊκός: Οιωνός πρωταθλήματος το 4/4!

Το τριφύλλι κόντρα στην ΑΕΚ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με ανατροπή. Νίκη λόγω της οποίας έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα χρόνια της Α’ Εθνικής, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ακόμη δέκα φορές με 4/4 νίκες και τις επτά εξ αυτών κατέκτησε το πρωτάθλημα! Επίσης, στις 9 από τις 10 φορές, έκανε και πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Στατιστικά λοιπόν που αποτελούν… οιωνό τίτλου για ένα τριφύλλι που για πρώτη φορά μετά από χρόνια δείχνει έτοιμο να το διεκδικήσει στα ισα. Το 4/4 είχε γίνει τελευταία φορά το 2018 με τα πιτσιρίκια του Δώνη (η ομάδα είχε ξεκινήσει με -6 τότε) και η αμέσως προηγούμενη φορά ήταν το 2009-10 που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.