ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Αυτός είναι ο Τρουιγιέ που έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό! (Pics, Vids)

Ο Αλεσίς Τρουιγιέ είναι ο παίκτης που έρχεται στην Αθήνα για το «τριφύλλι» και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τον 22χρονο Γάλλο μέσο.

Αυτός είναι ο Τρουιγιέ που έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό! (Pics, Vids)

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στις δύο μεταγραφές του για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και προχωρά στην απόκτηση τόσο του Αλεσίς Τρουιγιέ, όσο και του Ένις Τσοκάϊ.

Ο Αλεσίς Τρουιγιέ που ήταν ο πρώτος που βγήκε από το ρεπορτάζ των «πρασίνων», αγωνίζεται στη γαλλική Νις, είναι 22 ετών και αποτελεί προϊόν των πασίγνωστων ακαδημιών της Ρεν και  γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Εν Ζαρέ.

Το ποδόσφαιρο όπως προαναφέραμε, το έμαθε στις ακαδημίες της Ρεν, από τις οποίες αποχώρησε πριν από δύο χρόνια για να αγωνιστεί στην τωρινή του ομάδα της Νις, υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών. Στο ξεκίνημά του στη Νίκαια της Γαλλίας, πρόλαβε να αγωνιστεί πέντε φορές στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο, ενώ «έγραψε» και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο Europa League.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη Νις μεταπήδησε στην Οσέρ υπό τη μορφή δανεισμού την περασμένη σεζόν, βοηθώντας τη να πάρει την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Έπαιξε σε 28 αγώνες, έβαλε έξι γκολ ενώ μοίρασε και άλλα έξι τέρματα στους συμπαίκτες του.

Τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί, έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, ενώ παράλληλα είναι διεθνής στα μικρά κλιμάκια της Γαλλίας. Συγκεκριμένα έχει αποτελέσει μέλος της Κ18 των «Τρικολόρ» αγωνιζόμενος πέντε συνολικά φορές.

Στα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, ενώ διακρίνεται και για τεχνική του κατάρτιση. Διαθέτει εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι στην «αλυσίδα» του άξονα που θα συνδέει την αμυντική γραμμή των «πρασίνων» και της επίθεσης.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να έρθει ο 22χρονος Γάλλος και με γερμανικές ρίζες στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι της μετακίνησής του στο «τριφύλλι» και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.