ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολα τον Πρωτέα ο Παναθηναϊκός!

Το 2/2 έκανε στο «Τουρνουά Παναθηναϊκού» η ομάδα μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού», που επικράτησε του Πρωτέα Βούλας με 75-53.

Εύκολα τον Πρωτέα ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» έδειξαν και πάλι καλά δείγματα, ωστόσο δεν έλειψαν τα σκαμπανεβάσματα, κάτι βέβαια λογικό για μία νέα ομάδα που ακόμα «χτίζεται».

Η Ελένη Καπογιάννη για μία ακόμα φορά δοκίμασε σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, στην προσπάθειά της να μοντάρει το «τριφύλλι» ενόψει της νέας σεζόν.

Τιμήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα η Τούλα Καλέντζου από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την προσφορά της στο σύλλογο και στο άθλημα. Αύριο (18/9) το τελευταίο φιλικό των κοριτσιών του «τριφυλλιού» ενάντια στην Ελευθερία Μοσχάτου (18:30), στην τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τις Παυλοπούλου, Κάρτερ, Ριντ, Σωτηρίου και Πότερ. Στο πρώτο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, το «τριφύλλι» πίεσε ασφυκτικά τον Πρωτέα στην άμυνά, ωστόσο ήταν άστοχο στη επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί στο 7-2 στο 5’. Σιγά-σιγά οι γηπεδούχες βρήκαν ρυθμό χωρίς να αμελήσουν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Έτσι η διαφορά πήγε για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά (13-2 στο 8’). Το τελικό σκορ της πρώτης περιόδου διαμορφώθηκε στο 16-5.

Η επίθεση του Παναθηναϊκού ζεστάθηκε νωρίς στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπως και η Κάρτερ, που συνέβαλε τα μέγιστα για το 24-8 στο 13’. Ο Πρωτέας αντέδρασε κατεβάζοντας αρχικά τη διαφορά στο 25-15 (15’), και στη συνέχεια στο 29-20 (18’), την ίδια ώρα που η ενέργεια στην «πράσινη» άμυνα είχε υποχωρήσει. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 33-29.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε περίπου όπως η πρώτη για τον Παναθηναϊκό στο κομμάτι της επίθεσης και έτσι οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη δεν άργησαν να πάνε και πάλι στο +10 (47-37 στο 25’). Με το ροτέισιον να συνεχίζεται και τις «πράσινες» να δείχνουν πολλές φορές μεγάλη υπομονή στις επιθέσεις τους, προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, η διαφορά έφτασε στο +14 (53-39 στο 28’). Η τρίτη περίοδος έκλεισε με το σκορ στο 57-42.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήγε στο +20 (64-44 32’). Οι «πράσινες» για μία ακόμα φορά έδειχναν κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχουν στο παιχνίδι τους φέτος, όπως η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Παρά το ροτέισιον το «τριφύλλι» είχε παγιώσει μία σημαντική διαφορά (71-49 στο 35’). Αμφότεροι οι τεχνικοί στο τελευταίο πεντάλεπτο έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα νικητής με τελικό σκορ 75-53.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...