ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 5X5 – αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή»! (Vid)

Χαρούμενος για την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, τόνισε ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 5X5 - αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή»! (Vid)

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα και την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ τόνισε πως το «τριφύλλι» ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

«Η αλήθεια είναι αυτή. Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα, απλά το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν συνέχεια με 9 και 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Έπρεπε να έχουμε πολύ μεγάλη υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο τέλος βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις.

Δεν ήταν εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξε έτσι ο ΠΑΣ, όμως ήταν δίκαιη η νίκη. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την 5η συνεχόμενη νίκη, που είναι πολύ σημαντική σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρακτικά η 1η θέση δεν σημαίνει τίποτα γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήμασταν και λίγο ευνοημένοι γιατί παίξαμε πολλά ματς εντός. Δεν είναι όμως εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Σε αυτά τα ματς ανταποκριθήκαμε καλά, αλλά δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο γιατί είχαμε και τα 4 ματς στην Λεωφόρο και ξέρετε ότι εδώ πάντα η ομάδα είναι καλύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.