ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Καμπόκλο! (Vids)

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός, τσεκάρει την περίπτωση του Βραζιλιάνου φόργουορντ, Μπρούνο Καμπόκλο.

Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Καμπόκλο! (Vids)

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν παίκτη για να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους ενόψει νέας σεζόν και πέρα από τον Ματέους Πονίτκα που βρίσκονται μια «ανάσα» για να τον κάνουν κάτοικο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα τσεκάρουν και την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «pianetabasket», έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Βραζιλιάνου φόργουορντ, που πήρε την ελευθερία του από τους Μπόστον Σέλτικς.

O 26χρονος φόργουορντ συμμετείχε με την ομάδα των Τζαζ στο Summer League, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη Σάο Πάολο, με την οποία και στέφθηκε πρωταθλητής.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καμπόκλο ολοκλήρωσε τη σεζόν με εντυπωσιακούς αριθμούς (23,9 πόντους και 11,1 ριμπάουντ ανά αγώνα), εν΄ψ στο παρελθόν έχει περάσει και από το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ με τις φανέλες των Ράπτορς, Κινγκς, Γκρίζλις και Ρόκετς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.