ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικογενειακό… Παναθηναϊκό γεύμα στην Πλάκα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρέθεσε γεύμα χτες το βράδυ στην Πλάκα στους προπονητές , τους τιμ μάνατζερ και το προσωπικό του Συλλόγου κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.

Οικογενειακό… Παναθηναϊκό γεύμα στην Πλάκα

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«Σε μια άκρως «πράσινη» βραδιά ο Σύλλογος απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και οι απανωτές επιτυχίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ διοίκησης, των εκπροσώπων των αθλητικών τμημάτων και του προσωπικού.

Η χτεσινή «τρίφυλλη» μάζωξη έγινε στο μεζεδοπωλείο Ανεφάνη στην οδό Μνησικλέους 24 (2103222809) που αποδείχτηκε ένας άκρως φιλόξενος χώρος για τον Σύλλογο.

Σε ότι αφορά τη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις προπονητές, τιμ μάνατζε αλλά και διοικούντες γύρω από τα αθλήματα και γενικότερα υπήρξε μια σύσφιξη Παναθηναϊκών σχέσεων».

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.