ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπισμπίκης: «Εγώ θυμάμαι τον Παναθηναϊκό του Σαραβάκου και του Ζάετς» (vid)

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον Παναθηναϊκό.

Μπισμπίκης: «Εγώ θυμάμαι τον Παναθηναϊκό του Σαραβάκου και του Ζάετς» (vid)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, τα οποία φυσικά και δεν κρύβει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», με αφορμή το γεγονός ότι θα συμμετάσχει στη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν διαδραματιζόταν το ”Αυτή η νύχτα μένει”, εκείνη την εποχή, εγώ θυμάμαι τον Παναθηναϊκό του Σαραβάκου, του Ζάετς. Υπήρξα πολλά χρόνια μέσα στη νύχτα. Από μπάρμαν, σερβιτόρος μέχρι και πορτιέρης. Η νύχτα μου αρέσει, γοητεύομαι, νιώθω δημιουργικός, αλλά κρύβει κινδύνους…»

Μου αρέσει η νύχτα, νιώθω δημιουργικός αλλά είναι επικίνδυνη»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.