ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για Αϊτόρ από Γκατσίνοβιτς γι΄ ακόμα μια φορά (Pic)

Παρόλο που δεν αγωνίζεται πλέον με την «πράσινη» φανέλα, ο Γκατσίνοβιτς συνεχίζει ν΄ αποθεώνει τον Αϊτόρ!

Αποθέωση για Αϊτόρ από Γκατσίνοβιτς γι΄ ακόμα μια φορά (Pic)

Η αρχή έγινε μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, ωστόσο ο Γκατσίνοβιτς δίνει συνέχεια στα εγκωμιαστικά σχόλια για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος άσος που αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΚ, μετά τα δύο τέρματα τέρματα του Ισπανού εξτρέμ τον αποθέωσε στα social media, με τον Αϊτόρ να ανταποδίδει την φιλοφρόσυνη.

Ωστόσο ο Γκατσίνοβιτς δεν έμεινε στο ματς της Τούμπας, καθώς και χθες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, ξέδωσε στο instagram για το κολλητάρι του… δείχνοντας πως από πέρυσι η ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν μια «γροθιά» εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.