ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο «τριφύλλι» ο Κρασώνης!

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Στο «τριφύλλι» ο Κρασώνης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκος Κρασώνη για το τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» αφού ήρθε σε συμφωνία μες τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Κρασώνη.

Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση καθώς έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες και στο 11άρι και έχει βαρύ βιογραφικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και κατά σειρά έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Αγία Παρασκευή, Αθηναϊκό, Κοζάνη, Άρη Αβάτου και Εθνικό Ν.Σιδηροχωρίου.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com «Προέρχομαι από Παναθηναϊκή οικογένεια και σίγουρα για μένα είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που θα αγωνιστώ με το τριφύλλι.

Ξεκινάμε μια προσπάθεια που στόχος μας είναι να φτάσουμε τον Σύλλογο εκεί που του αρμόζει και τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.