ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA

Βαρύ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό από την UEFA για τα ματς με την Σλάβια Πράγας.

Βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA

Οι Πράσινοι θα κληθούν να πληρώσουν για διάφορες παραβάσεις ένα ποσό που φτάνει συνολικά τις 105.500 ευρώ. Οι αποφάσεις έχουν κοινοποιηθεί στους συλλόγους εδώ και εβδομάδες, ωστόσο από την UEFA δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι στην Πράγα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με:

• 5.250 ευρώ για ρίψεις αντικειμένων απ’ τους οπαδούς του (άρθρο 16, 2d του πειθαρχικού κώδικα). • 7.000 ευρώ για άναμμα καπνογόνων (άρθρο 16, 2c).

Για τη ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με: • 8.000 ευρώ για μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις κερκίδες (άρθρο 38 πειθαρχικού κώδικα). • 12.000 ευρώ για χρησιμοποίηση laser από τους οπαδούς (άρθρο 16, 2d). • 29.250 ευρώ για ρίψεις αντικειμένων (άρθρο 16, 2d). • 44.000 ευρώ για άναμμα καπνογόνων (άρθρο 16, 2c).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, υπήρξε και προειδοποίηση από την UEFA για ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας στο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Σλάβια Πράγμας τιμωρήθηκε επίσης με 22.000 ευρώ για “μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις κερκίδες” στο παιχνίδι της Τσεχίας και με 4.000 ευρώ για “ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας” στον αγώνα της Λεωφόρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.