ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκουντάιτις: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι»

Όσα ανέφερε ο Λιθουανός σέντερ, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι.

Γκουντάιτις: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι»

Όσα ανέφερε ο Λιθουανός σέντερ, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.162 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τα «κλειδιά» του αγώνα ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.