ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κολωνός: Η 12χρονη λέει ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα της – «Μίλησα με όλα τα παιδιά της οικογένειας»

Tο ενδεχόμενο να εμπλέκεται η μητέρα της 12χρονης στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του παιδιού στον Κολωνό εξετάζει σοβαρά η αστυνομία. Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι σύμφωνα με το θύμα αλλά και τα αδέρφια της, η μητέρα τους δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Κολωνός: Η 12χρονη λέει ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα της - «Μίλησα με όλα τα παιδιά της οικογένειας»

Ο Απόστολος Λύτρας περιμένει να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία για την υπόθεση του Κολωνού για να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, μαζί με την Ασπασία Ταραχοπούλου, είπε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (13.10.2022) στις εκπομπές Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1 και «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω» ήταν η απάντησή του στην επισήμανση του Γιώργου Παπαδάκη πως σύμφωνα με τη δικογραφία η μητέρα έχει πάρει χρήματα κι από άλλους βιαστές της 12χρονης, εκτός από τον 53χρονο.

Ερωτηθείς σχετικά, κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι ρωτήθηκε και το 12χρονο κοριτσάκι για το αν η μητέρα του εμπλέκεται και «είπε ότι η μητέρα δεν ήξερε». Επίσης, πρόσθεσε, η θεία, η γυναίκα που βρήκε τα μηνύματα και από την οποία ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις, αλλά και η μεγαλύτερη κόρη της 37χρονης, «δεν πιστεύουν ότι υπάρχει σχέση της μητέρας».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως και περισσότεροι οι επίδοξοι βιαστές

Και στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι έχει μιλήσει με τα αδέρφια του 12χρονου κοριτσιού και «μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλέκεται η μητέρα».

Όπως πρόσθεσε, το όλο θέμα έχει δημιουργηθεί από δυο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ που είχε κάνει στον λογαριασμό της ο 53χρονος, βιαστές και μαστροπός του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Η μητέρα, είπε, επιμένει πως αγνοεί τα πάντα σχετικά με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Ο Απόστολος Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι επίδοξοι βιαστές της 12χρονης να είναι περισσότεροι από 214! Σημείωσε δε για τον 53χρονο, ότι «δεν ξεκινάει κάποιος να βιάζει ανήλικα στα 53 του», εννοώντας πως υπάρχουν κι άλλα θύματα του Μίχου τα οποία ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό οδηγείται σήμερα σε εισαγγελέα και ανακριτή και θα ζητήσει προθεσμία.

Καλημέρα Ελλάδα»" />

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.