ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Ζαφειράτος

Μεταγραφή για το τμήμα futsal του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του Άρη Ζαφειράτου.

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Ζαφειράτος

Αναλυτικά

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη Ζαφειράτο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 Στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και πάλι μέσω του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας βρίσκεται αυτή τη φορά ο Άρης Ζαφειράτος.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τη νέα προσπάθεια του τμήματος futsal του «τριφυλλιού» και επιστρέφει ουσιαστικά σε γνώριμο περιβάλλον αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατέχει και το ηλικιακό ρεκόρ του μικρότερου αθλητή του Συλλόγου αφού τίμησε την πράσινη φανέλα σε ηλικία 4 ετών και 10 μηνών και έμεινε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για πάνω από δέκα χρόνια.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U17 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Νέα Ιωνία, Εθνικό, Δόξα Βύρωνα, Προοδευτική

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Άρης Ζαφειράτος υπογράμμισε «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το futsal.

Είναι η ομάδα στην οποία έχω μεγαλώσει και σίγουρα θα ήθελα να πάμε τον Σύλλογο εκεί που του αξίζει και στο ποδόσφαιρο σάλας. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας από την πρώτη μας κιόλας χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.