ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρουιγιέ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ – Υπερήφανος για την ομάδα»!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά το σοκαριστικό τραυματισμό του.

Τρουιγιέ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ - Υπερήφανος για την ομάδα»!

Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για την υπόλοιπη σεζόν, έστειλε ο Άλεξ Τρουιγιέ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης στη Λαμία για τον Παναθηναϊκό, καθώς υπέστη ένα πολύ σκληρό τραυματισμό που τον θέτει knock out για όλη τη σεζόν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Άλεξ Τρουιγιέ με όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού δίπλα του, τονίζει πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του «τριφυλλιού» ενώ επισημαίνει πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξή σας. Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και αυτά. Θα επανέλθω πιο δυνατός από ποτέ. Ας επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό: 8/8 Τι ομάδα! Τόσο περήφανος για την ομάδα αυτή. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.