ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαρινάκης!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ένα μήνυμα στα ελληνικά και τ’ αγγλικά στο instagram γνωστοποίησε πως νοσεί για δεύτερη φορά (είχε «κόλλησει», θυμίζουμε, και στην αρχή της πανδημίας) και ότι τηρεί ευλαβικά τα μέτρα. Τα συμπτώματά του είναι ήπια, ενώ προέτρεψε και τον κόσμο να συνεχίσει να προσέχει.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό του ποστάρισμα:

«Μετά από διαγνωστικό έλεγχο ενημερώθηκα πως ο κορονοϊός με επισκέφθηκε για 2η φορά. Έχοντας ήπια συμπτώματα, τηρώ πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών, έχοντας τεράστια εμπιστοσύνη στους θεράποντες ιατρούς. Χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Καλή δύναμη σε όλους και προσοχή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.