ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δε συνδυάζονται πρωταθλητισμός με ρεκόρ – Πενταπλάσια η ζήτηση των εισιτηρίων από τη χωρητικότητα της Λεωφόρου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ειδική μνεία στην προσήλωση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, λόγω νοοτροπίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εξήρε την στήριξη του κόσμου προς την ομάδα.

Νικολογιάννης: «Δε συνδυάζονται πρωταθλητισμός με ρεκόρ - Πενταπλάσια η ζήτηση των εισιτηρίων από τη χωρητικότητα της Λεωφόρου»

Μακριά από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και το πανηγυρικό κλίμα είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, χάρη στο σκεπτικό που έχει περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ασχολούνται μόνο με το ματς κόντρα στον Άρη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. «Δεν συνδυάζεται ο πρωταθλητισμός με ρεκόρ και όλα τα σχετικά που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό μετά το 8Χ8. Αυτή η νοοτροπία υπάρχει στην ομάδα χάρη στον Γιοβάνοβιτς και αυτό ισχύει και τώρα. Κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά, αυτό με τον Άρη. Είναι δεδομένη η επιστροφή του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης. Παλάσιος και Τσέριν θα παίξουν, ο Κουρμπέλης είναι εκτός. Αν προπονηθεί κανονικά σήμερα και αύριο ο Αϊτόρ, θα παίξει, με τους Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ μεσοεπιθετικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ σχολιάζοντας το sold out -και- για το κυριακάτικο ματς και την στήριξη του κόσμου των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε: «Να πω ότι είχαμε χρόνια να ζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο που είναι γεμάτη κάθε Κυριακή και με φοβερή στήριξη και μας αρέσει. Θα πει κάποιος ότι είναι μικρό το γήπεδο, αλλά η απάντηση είναι πως η ζήτηση είναι πενταπλάσια από την χωρητικότητα. Πραγματικά υποφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τα εισιτήρια».

Ακούστε το ηχητικό:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.