ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολο απόγευμα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Παναθλητικό για το «τριφύλλι»!

Ακόμα μια άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε εκτός έδρας του Παναθλητικού 78-49 και έκανε το 3Χ3 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εύκολο απόγευμα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Παναθλητικό για το «τριφύλλι»!

Ακόμα μια άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε εκτός έδρας του Παναθλητικού 78-49 και έκανε το 3Χ3 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινες» επιβεβαίωσαν και στο παρκέ τον τίτλο του φαβορί και χτίζοντας από νωρίς μία καλή διαφορά, την οποία στη συνέχεια αύξησαν έφτασαν εύκολα στην επικράτηση.

Πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν η Κάρτερ με 21 πόντους με επτά τρίποντα, 19 πόντους και 6 ριμπάουντ πρόσθεσε η Πότερ, 12 πόντους και 6 ριμπάουντ η Σωτηρίου. Στις 10 ασίστ σταμάτησε η Παυλοπούλου.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τις Παυλοπούλου, Κάρτερ, Σωτηρίου, Ριντ και Πότερ, ενώ οι πρώτες πέντε για τον Παναθλητικό ήταν οι Ρόμπινσον, Τραντά, Σάδερλαντ, Ουίλιαμς και Σταματάκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας χαμηλό ρυθμό στο σκοράρισμα, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να «χτίζει» γρήγορα μία διαφορά 10 πόντων (2-12) στα μέσα της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια οι «πράσινες» κόλλησαν επιθετικά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθλητικός μειώνοντας σε 8-12 (8’), αλλά με σερί 5-0 το «τριφύλλι» έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 9 πόντων (8-17).

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχες παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο, κάτι που αποτυπώθηκε και στον πίνακα του σκορ που έδειχνε 16-20 στο 14’. Οι «πράσινες» μετά από το κακό ξεκίνημα επιθετικά άρχισαν να βρίσκουν λύσεις. Έτσι, αφενός διατήρησαν το προβάδισμα, αφετέρου το διαμόρφωσαν και πάλι σε διψήφιο αριθμό 21-32 στο 19’. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 23-35.

Ο Παναθηναϊκός στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και ουσιαστικά τα κατάφερε. Κρατώντας χωρίς πόντος τον Παναθλητικό για περισσότερο από τρία λεπτά το «τριφύλλι» προηγήθηκε με +20 (23-43) στο 23’. Η «πράσινη» άμυνα συνέχισε να στραγγαλίζει τις γηπεδούχες, η παραγωγικότητα των παικτριών της Καπογιάννη ήταν βελτιωμένη και έτσι, χωρίς πρόβλημα αλλά και με ροτέισιον, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενος στο σκορ με 33-60.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι δεν είχε σκοπιμότητα αφού ουσιαστικά είχε κριθεί. Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλές Ελληνίδες παίκτριες, παρατάσσοντας μάλιστα για κάποιο διάστημα αμιγώς ελληνική πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (42-65 στο 36’) και πήρε τη νίκη με 49-78.

Τα δεκάλεπτα: 8-17, 23-35, 33-60, 49-78.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.