ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει – 90 λεπτά να δοξάζουμε την πράσινη φανέλα»!

Υπερήφανος για όσα έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός, ήταν ο Χουάνκαρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Χουάνκαρ: «Υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει - 90 λεπτά να δοξάζουμε την πράσινη φανέλα»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μπακ στην COSMOTE TV:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ο αντίπαλός μας ήταν κλεισμένος στην άμυνα, αλλά τα καταφέραμε, έστω και στο τέλος».

Για το 9Χ9: «Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να κάνουμε το 9Χ9 και να πιάσουμε το ρεκόρ, αλλά δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε όλη μας τη δύναμή για τη φανέλα που φοράμε, θέλουμε να τη δοξάζουμε σε κάθε 90λεπτο». Για τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Ξέρουμε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν ήμουν 28 είχα υποστεί ρήξη χιαστού, αυτά μπορούν να συμβούν, θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του Αϊτόρ, όπως αυτός του Τρουιγιέ. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και φέτος τα πάμε πολύ καλά. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί οι αντίπαλοι γνωρίζουν τον τρόπο που παίζουμε. Αυτό δυσκολεύει κι εμένα να δημιουργήσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.