ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο πλευρό του ο Αϊτόρ ο Σισέ: «Είμαστε όλοι δίπλα σου – Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για σένα»

Μήνυμα υποστήριξης από τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Στο πλευρό του ο Αϊτόρ ο Σισέ: «Είμαστε όλοι δίπλα σου - Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για σένα»

Ο σπουδαίος Γάλλος σταρ του ποδοσφαίρου, ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι στην καριέρα του από τραυματισμούς και χειρουργεία, έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης στον Αϊτόρ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, στην ανάρτησή του, τονίζει πως όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Ισπανό και πως είναι μαχητής: «Γίνε γρήγορα καλά, είσαι ένας μαχητής. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι εδώ για εσένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.