ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης στο P24.GR: «Συγκλονιστικός ο κόσμος μας, τους ευχαριστούμε για το ταξίδι που έκαναν – Το ντέρμπι θα το κρίνει το πάθος και η τρέλα»!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για την ιστορία που έγραψε η ομάδα με το ρεκόρ των δέκα νικών, σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους τρεις συμπαίκτες του που τραυματίστηκαν και θα λείψουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κουρμπέλης στο P24.GR: «Συγκλονιστικός ο κόσμος μας, τους ευχαριστούμε για το ταξίδι που έκαναν - Το ντέρμπι θα το κρίνει το πάθος και η τρέλα»!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για το σερί των δέκα συνεχόμενων νικηφόρων αποτελεσμάτων που είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του «τριφυλλιού», ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα που είχαν κόντρα στο Βόλο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr

Για το 10Χ10, το ρεκόρ που δημιούργησαν αλλά και τη συνολική εικόνα του αγώνα κόντρα στο Βόλο: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτή την εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ο Βόλος είναι πολύ ποιοτική ομάδα και βλέπουμε πως έχει προκαλέσει ζημιές στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.

Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο συγκλονιστικό κόσμο μας που μας υποστήριξε, που έκανε τόσος κόσμος ολόκληρο ταξίδι. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ταπεινά παιχνίδι με παιχνίδι με παιχνίδι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό και πως θα το αντιμετωπίσουν έχοντας ως δεδομένο την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα:

«Γι΄ αυτό το ματς θα προετοιμαστούμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική διαφορά που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι ιδιαίτερης σημασίας αυτά τα ματς για όλους. Για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Σε τέτοια ματς παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Η ψυχή και η τρέλα. Στόχος για εμάς είναι να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε συγκεντρωμένοι και το έχουμε δείξει ειδικά τη φετινή χρονιά».

Για τα απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε η ομάδα το τελευταίο δεκαπενθήμερο με τους σοβαρούς τραυματισμούς και πως το αντιμετώπισαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στο ψυχολογικό κομμάτι:

«Για μένα η υγεία των συμπαικτών μου είναι το παν. Πέρασα και γω παλιότερα Μια δύσκολη κατάσταση και τα καταλαβαίνω τα παιδιά. Ωστόσο παίζουμε και γι αυτούς.Όλοι στην ομάδα τους ευχόμαστε να γυρίσουν πιο δυνατοί πίσω, να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Φυσικά θέλουμε να γυρίσουν υγιείς αρχικά για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και άλλες νίκες και επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.