Ποδόσφαιρο

Πρόκριση με ανατροπή για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό και… «όργια» από Μπιλάλ!

Με φοβερή ανατροπή, η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε 4-3 της Τρέντσιν στη Σλοβακία και με δυο νίκες πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League. Χατ τρικ από τον Μπιλάλ, σκόραρε και ο Κυριόπουλος.

Με φοβερή ανατροπή, η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε 4-3 της Τρέντσιν στη Σλοβακία και με δυο νίκες πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του youth league. Χατ τρικ από τον Μπιλάλ, σκόραρε και ο Συμεωνίδης.

Οι πράσινοι συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, δείχνοντας εντυπωσιακή σταθερότητα και ωριμότητα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6′ με τον Μικούντα για να ισοφαρίσει ο Μπιλάλ στο 11′.  Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ είχε γίνει 3-1 με δυο γκολ από τον Πραζένκα στο 21′ και το 29′.

Στην επανάληψη, ο Μπιλάλ πήρε ξανά το… όπλο του. Στο 49′ σκόραρε για το 3-2 και στο 68′ με πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ τρικ για να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό. Η ανατροπή έγινε με τον Κυριόπουλο στο 80′ για το 3-4 υπέρ του “τριφυλλιού” που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη Σλοβακία.

Exit mobile version