ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Με την ίδια νοοτροπία βλέπουν στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα - Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Με την ίδια νοοτροπία βλέπουν στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Οι πράσινοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στη Λεωφόρο και άπαντες είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νέα νίκη και τη διατήρηση στο απόλυτο. Ολοι στην ομάδα βλέπουν με ταπεινότητα, αλλά και αποφασιστικότητα το μεγάλο ματς της Κυριακής με τους ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται σε τακτικό και πνευματικό επίπεδο για τη “μάχη” του “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναλύει στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τι θέλει να κάνουν την Κυριακή για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε επίπεδο ενδεκάδας, όλα δείχνουν ότι αυτή θα παραμείνει ίδια. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον. Στα χαφ οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ. Δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Βέρμπιτς και στην κορυφή ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.