ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Συνδυαστικά στη Βερόνα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (10/11), ενώ προκύπτουν και δυνατά προγνωστικα Euroleague σήμερα. Η επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προκύπτει από ματς ποδοσφαίρου για τη Σέριε Α, το Βερόνα – Γιουβέντους. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!

Έχασε η Βερόνα από τη Μόντσα εκτός έδρας (2-0) και έμεινε μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με 10 παίκτες πριν τη συμπλήρωση ημιώρου. Έχει κατρακυλήσει στον πάτο της βαθμολογία. Στο γήπεδό της στα τρία πιο πρόσφατα ματς δέχτηκε το λιγότερο δύο τέρματα και σκόραρε μια φορά στο καθένα.

Από νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ εντός έδρας έρχεται η Γιουβέντους με 2-0. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί αναμέτρηση για το πρωτάθλημα που κερδίζει, διατηρώντας παράλληλα και το μηδέν παθητικό. Με νίκη απόψε μπορεί να πάει στην τετράδα που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ψυχολογία της Γιουβέντους και τον καλό ρυθμό που διαθέτει δύσκολα θα είναι εμπόδιο η ουραγός Βερόνα. Θα ποντάρουμε συνδυαστικά, στο διπλό και over 1,5 σε απόδοση 2.20.

Βρείτε στο Betarades.gr και τα υπόλοιπα προγνωστικά για τα ματς σήμερα στο ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα σπορ!

Exit mobile version