ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

Το τζάμπολ και η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπασκόνια.

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μπασκόνια

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παρτιζάν, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ νικών 1-5, ενώ η Μπασκόνια με νίκες 4-2 έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπάρχουν, καθώς ο Μαυροβούνιος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Στον αντίποδα ο Ντάλτον Χομς δε θα είναι διαθέσιμος για την Μπασκόνια αφού ο Αμερικανός φόργουορντ λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί από το Novasports Prime.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.