ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Υδραϊκό έπειτα από μεγάλη μάχη!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-9 του Υδραϊκού, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική του Α' ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Υδραϊκό έπειτα από μεγάλη μάχη!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-9 του Υδραϊκού, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, οι δυο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη και οι πράσινοι διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους. Με αυτή την επικράτηση το τριφύλλι εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-2, 2-2

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων 1, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 2, Τόττης, Χωματάς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς 1, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς 2 και Ζερβουδάκης

Υδραϊκός (Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπέκες, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης και Μακαντάνης

Σε δήλωση του ο τεχνικός της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού» Δημήτρης Μάζης επισήμανε «Σήμερα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε για πολλούς λόγους και βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.

Καταφέραμε και πήραμε ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε την ψυχραιμία να κρατήσουμε το σκορ στο τέλος. Ασφαλώς η νίκη παίρνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αν αναλογιστούμε ότι μας έλειπε ένας βασικός μας παίκτης όπως είναι ο Άντζιτς και όλα τα παιδιά έπαιξαν και κάλυψαν επάξια το κενό του. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των μικρών και μην ξεχνάμε ότι έπαιξαν σήμερα παιδιά ακόμα και 16 ετών.

Ως τώρα στο πρωτάθλημα δίνουμε τη μάχη μας με τα πάνω μας και τα κάτω μας και κοιτάμε άμεσα το επόμενο ματς με σαφή μακροπρόθεσμο στόχο να έχουμε θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.