ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ισοπέδωσαν την Πφέφινγκεν οι «πράσινες» αμαζόνες!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-0 σετ της Πφέφινγκεν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ισοπέδωσαν την Πφέφινγκεν οι «πράσινες» αμαζόνες!

Με αυτή τη νίκη απέναντι στην ελβετική ομάδα, το τριφύλλι έκανε ιδανική ευρωπαϊκή πρεμιέρα και παράλληλα ένα  μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «32» του CEV Challenge Cup.

Οι πράσινες ήταν καλύτερες και κυρίαρχες σε όλο το ματς και έφτασαν στο αποτέλεσμα που ήθελαν μπροστά στο «καυτό» κοινό τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το ματς

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο σετ, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα με 7-2 έπειτα από ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από την Ανθούλη. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανείς και με χαρακτηριστική ευκολία οι γηπεδούχες έφτασαν στο double σκορ (14-7). Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το +7 (17-10) και στη συνέχεια, «καθαρίζοντας» το πρώτο σετ με 25-15.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκκίνηση του «τριφυλλιού» ήταν δυναμική και στο δεύτερο σετ, παίρνοντας και πάλι κεφάλι με 7-3, ύστερα από πρώτο χρόνο της Μέντιτς. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε σημάδια χαλάρωσης διευρύνοντας με χαρακτηριστική ευκολία το προβάδισμά του με 12-6 και στη συνέχεια με 17-7. Το 25-13 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία για το «τριφύλλι» που έκανε το 2-0 σαν σε προπόνηση.

Η εικόνα του τρίτου σετ ήταν εντελώς διαφορετική. Λίγο η άνοδος της ελβετικής ομάδας, αλλά πολύ περισσότερο η χαλάρωση του Παναθηναϊκού έδωσε την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να είναι ανταγωνιστικές. Μάλιστα η Πφέφινγκεν προηγήθηκε με 5-7, όμως γρήγορα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 8-8 με την Γκρόθες. Από εκείνο το σημείο έως και το 19-19 το σετ είχε την εικόνα ντέρμπι, αλλά στην τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά του και με 25-20 έκανε το 3-0 στα σετ παίρνοντας πανηγυρικά τη νίκη.

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-20

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.