ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Βόμβα: Σκέφτεται να αποχωρήσει η Δανία!

Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να φύγει από την FIFA.

Βόμβα: Σκέφτεται να αποχωρήσει η Δανία!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Δανίας, Γιέσπερ Μόλερ γνωστοποίησε τις σκέψεις που κάνουν εκεί για αποχώρηση από την FIFA ελέω της αντίδρασής της στο θέμα του περιβραχιονίου «OneLove». Συνέπειες που δεν περίμενε ίσως έχει η FIFA μετά την απόφασή της να τιμωρήσει με κάρτα τους αρχηγούς που θα φορούσαν το περιβραχιόνιο του «OneLove» στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ, ποινή η οποία αποθάρρυνε της ομάδας με αποτέλεσμα να μην γίνει η ενέργεια αυτή από τις επτά ευρωπαϊκές χώρες που το συζητούσαν.

Στην συνέντευξη Τύπου που έγινε το πρωί της Τετάρτης (23/11) ο CEO της ομοσπονδίας της Δανίας, Γιάκομπ Γιένσεν τόνισε πως στην συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα η FIFA ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες των χωρών αυτών πως θα δινόταν τουλάχιστον μία κίτρινη κάρτα (στους παίκτες που θα φορούσαν το περιβραχιόνιο «OneLove»). Έγινε συζήτηση για το κατά πόσο αυτό έχει νομική βάση, αλλά υπήρχε. Η ποινή θα μπορούσε να είναι μία κίτρινη κάρτα ή ότι ο αρχηγός δεν θα μπορούσε να βγει στο γήπεδο ή πως θα δεχθεί μία τιμωρία».

Αυτό εκνεύρισε την ομοσπονδία της Δανίας που τόνισε δια στόματος του προέδρου της Γέσπερ Μόλερ πως όχι μόνο δεν θα υποστηρίξει την FIFA στις επόμενες εκλογές, αλλά υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις για να αποχωρήσει η χώρα από την FIFA.

«Υπάρχουν προεδρικές εκλογές στην FIFA. Υπάρχουν 211 χώρες στην Παγκόσμιο Ομοσπονδία και καταλαβαίνω πως ο τωρινός πρόεδρος έχει την επίσημη υποστήριξη 207 εξ’ αυτών. Η Δανία δεν είναι ανάμεσά τους και ούτε πρόκειται να βρεθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ