ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Τα κλικ της «πράσινης» αναχώρησης για Κύπρο (Pics)

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται το επόμενο δεκαήμερο στην Κύπρο, όπου και θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία. Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής.

Τα κλικ της «πράσινης» αναχώρησης για Κύπρο (Pics)

Για την Κύπρο και συγκεκριμένα την Πάφο ταξιδεύει τούτη την ώρα η ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου και θα παραμείνει στο νησί για το επόμενο δεκαήμερο για τη χειμερινή του προετοιμασία.

Η αποστολή των «πρασίνων» συγκεντρώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου και αναχώρησε με πτήση τσάρτερ, ενώ κατά την παρουσία της στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, είχε συναπάντημα με την αντίστοιχη αποστολή του Ολυμπιακού η οποία έφευγε την ίδια ώρα για την Ισπανία.

Το Panathinaikos24.gr, θα βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πάφο, ενώ από εκεί θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με κείμενα, βίντεο, φωτογραφίες αλλά και με LIVE συνδέσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την «πράσινη» αναχώρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ