ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το διπλό στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ( 19:15, ΕΡΤ1, Panathinaikos24.gr) και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για το διπλό στο ΣΕΦ

Οι «πράσινοι» διανύσουν πολύ καλό διάστημα μετρώντας συνεχόμενες νίκες σε Euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θέλουν να συνεχίσουν και απόψε στο φαληρικό γήπεδο. Στόχος του «τριφυλλιού» είναι η νίκη, η οποία από τη μία θα βάλει τέλος στο αήττητο σερί που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Ντέγιαν Ράντονιτς και θα πιστοποιήσει την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού.

Αγωνιστικά προβλήματα για τους «πράσινους» είναι τα γνωστά, αφού ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία, Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται εκτός της λίστα με τους έξι ξένους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα εκτός είναι επίσης ο Νεοκλής Αβδάλας και ο Αλέξανδρός Σαμοντούροβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.