ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύα Καϊλή: Αύριο οι ανακοινώσεις περί συλλήψεων, ενώ παραμένει κρατούμενη – Ζητούν την παραίτησή της

Πολιτικό «σεισμό» έχουν προκαλέσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή και την φερόμενη εμπλοκή της σε υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ.

Εύα Καϊλή: Αύριο οι ανακοινώσεις περί συλλήψεων, ενώ παραμένει κρατούμενη – Ζητούν την παραίτησή της

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες φθάνουν με το σταγονόμετρο και φαίνεται ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ.

ΜΜΕ στο Βέλγιο μεταδίδουν ότι για την υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ κρατούνται από τις Αρχές επτά άτομα.

Μεταξύ αυτών η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, ο πατέρας της και ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Υπενθυμίζεται ότι πριν τη προσαγωγή της ευρωβουλευτού, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι που έμενε στις Βρυξέλλες όπου εντοπίστηκαν σακούλες με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 77.689 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο, Κυριακή (11.12.2022), αναμένονται και οι γραπτές ανακοινώσεις από την Εισαγγελία στις Βρυξέλλες για την υπόθεση, αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα γίνονταν ανακοινώσεις για το θέμα αυτό σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, αλλά απλώς θα εκδοθεί ένα δελτίο Τύπου.

Πηγή: newsit.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.