ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καρφιά» Ανδρεόπουλου: «Άνω ποταμών αυτό που συνέβη με τη διαιτησία»

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πήγασο Πολίχνης είχε ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Καρφιά» Ανδρεόπουλου: «Άνω ποταμών αυτό που συνέβη με τη διαιτησία»

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πήγασο Πολίχνης είχε ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήρε την προσπάθεια των παικτών του Πήγασου Πολίχνης, δίνοντας συγχαρητήρια για την απόδοση και τη νίκη τους, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίον οι διαιτητές διαχειρίστηκαν το ματς.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

«Συγχαρητήρια στον Πήγασο, έπαιξε καταπληκτικά και εύχομαι να συνεχίζει να παίζει έτσι. Τους απαράδεκτους διαιτητές, όμως, τους είδατε; Θα πιστεύουν ότι τα λέω επειδή χάσαμε, αλλά τα λέω, γιατί χάσαμε από τη διαιτησία. Αλλά, αυτό το πράγμα που συνέβη με τους διαιτητές ήταν άνω ποταμών. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Παναθηναϊκό σήμερα οι διαιτητές. Είτε πρέπει να έχουμε βίντεο ρέφερι, γιατί ήταν απαράδεκτοι. Δεν ήταν fair play αυτό που έγινε σήμερα, αλλά να είναι οι άνθρωποι καλά.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ταχύτητες είναι μεγάλες, οι διαιτητές οι περισσότεροι ανίκανοι για αυτό πρέπει να υπάρχει πάντα βίντεο ρέφερι για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Το βίντεο ριπλέι από τις τηλεοπτικές κάμερες δεν λύνει το πρόβλημα. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για όλους τους στόχους μας. Η απώλεια βαθμών σε αυτή τη φάση δεν παίζει ρόλο. Μετράει μόνο για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι όφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.