ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε τον ΠΑΟΚ και φορτσάρει για το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ (69-53) και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ όπου και θα κριθεί η πρόκριση για το κύπελλο Ελλάδας.

Πήρε τον ΠΑΟΚ και φορτσάρει για το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη πήραν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφτασαν στο 10-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα και στρέφονται πλέον στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (23/12) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου η ομάδα που θα νικήσει θα γίνει και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου.

Κορυφαία για τον Παναθηναϊκό η Τσάστιτι Ριντ με double-double (16 πόντους και 10 ριμπάουντ), ενώ είχε άξια συμπαραστάτρια την Αντιγόνη Χαιριστανίδου που πρόσθεσε άλλους 11 πόντους.

Το ματς

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση, είδε τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά στο σκορ (9-9) και κάπου εκεί ανέλαβε ενεργό ρόλο στην επίθεση η Ριντ που με συνεχόμενους πόντους, βοήθησε το «τριφύλλι» να ξεκολλήσει στο επιθετικό κομμάτι και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο (15-10).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα ήταν η ίδια με τον Παναθηναϊκό να έχει ρυθμό στο σκοράρισμα να παίρνει και διψήφια διαφορά +11 (26-15) με τις Πότερ και Ριντ να έχουν άποψη συνεργασία για να κλείσει το ημίχρονο στο +13 (31-18).

Στο β΄ ημίχρονο οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη με συνεχόμενα καλάθια, παγίωσαν μια διαφορά +15 (35-20), αλλά οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν παρά τις απουσίες του και παρέμεναν κοντά στο σκορ (40-34) γεγονός που δεν άρεσε στην κόουτς του «τριφυλλιού» που αποφάσισε να παρέμβει και να αφυπνήσει την ομάδα της. Το τάιμ άουτ φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά, με το Παναθηναϊκό να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο στο +10 (47-37).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι «πράσινες» ήταν αποφασισμένες να τελειώσουν την υπόθεση νίκη, παρέμεναν σε υψηλό ρυθμό στην επίθεση και συνεχόμενα καλάθια, έφτασαν στο +18 (58-40), με το ματς να κλείνει εν τέλει υπέρ του «τριφυλλιού» στο 69-53, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε να ακολουθήσει ως το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 31-20, 47-37, 69-53.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.