ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Η σέντρα και η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης

Η σέντρα του αγώνα στη Νίκαια, ανάμεσα σε Ιωνικό και Παναθηναϊκό και η τηλεοπτική μετάδοση.

Ιωνικός - Παναθηναϊκός: Η σέντρα και η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης

Με την ψυχολογία σταθερά υψηλή, αλλά και το δεδομένο του αήττητου πρώτου μισού της σεζόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του ξέρουν καλά πως το ματς που έχουν μπροστά τους είναι ένας ακόμα «τελικός»…

Το «τριφύλλι» καλείται να αντιμετωπίσει την εν λόγω αναμέτρηση με την πρέπουσα σημασία και προσοχή, αφού με την κατάκτηση του «διπλού» απόψε, όχι μόνο θα διευρύνει το σερί του αλλά θα στείλει και «μήνυμα» ότι είναι αποφασισμένο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να φτάσει… μέχρι τέλους.

Πλην των μακροχρόνια τραυματιών Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου, εκτός μάχης έμειναν και ο τραυματίας Βέρμπιτς, αλλά και ο ανέτοιμος Σένκεφελντ, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Γκάνεα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση στο γήπεδο της Νίκαιας έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.