ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα πυρά Ερντογάν κατά της Ελλάδας

Προκλητικός γι΄ ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας.

Νέα πυρά Ερντογάν κατά της Ελλάδας

Σκληρή επίθεση προς την Ελλάδα για το προσφυγικό/μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα Παρασκευή στη Διάσκεψη Συνταγματικής Δικαιοσύνης του Ισλαμικού Κόσμου.

Ο Τούρκος πρόεδρος άφησε σαφείς αιχμές για το τείχος στον Έβρο, χαρακτηρίζοντας το μέτρο αυτό «φασιστικό».

«Αντί να βρεθεί λύση στην κρίση, έκλεισαν τους μετανάστες πίσω από συρματοπλέγματα. Παρακολουθούμε με αηδία ότι όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους καταπιεσμένους έξω από τα σύνορά τους, επιδεικνύουν τα πιο πρωτόγονα αντανακλαστικά φασισμού όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια και ευημερία… Το προϊόν της νοσηρής αντίληψης απέναντι στους μουσουλμάνους και οι αρνητικές επιπτώσεις των κυμάτων μίσους συνεχίζονται σήμερα δίπλα μας».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρομοίωσε τις δομές με στρατόπεδα των Ναζί

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε επίσης ότι η Ελλάδα έχει φτάσει σε επίπεδο κτηνωδίας, ενώ χαρακτήρισε «στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί» τους καταυλισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Η στάση της γείτονός μας στη Δύση Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μία νέα φρικαλεότητα, που ξεκινά από τη βύθιση σκαφών με πρόσφυγε στη μέση της θάλασσας μέχρι την απώθηση των μεταναστών με βασανιστήρια και ληστείες. Επιπλέον, οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν καμία ουσιαστική αντίδραση σε αυτή τη κακομαθημένη συμπεριφορά και τη σκληρότητα της Ελλάδας. Πέρα από μερικές καταδικαστικές δηλώσεις, δεν έχουμε δει καμία προσπάθεια να αποτραπεί αυτή η σκληρότητα και να προστατευτούν τα δικαιώματα των καταπιεσμένων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των γυναικών.

Είμαστε όλοι βαθύτατα θλιμμένοι από αυτή την αδράνεια μπροστά στις εικόνες ντροπής στα σύνορα και τα καταφύγια προσφύγων που θυμίζουν στρατόπεδα Ναζί».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.