ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινη» παράνοια για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς!

Οι φίλοι της ομάδας βρίσκονται στο πλευρό του συνόλου του Γιοβάνοβιτς, κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό των sold out στην Λεωφόρο.

«Πράσινη» παράνοια για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και έχει φέρει ξανά κοντά τον κόσμο του. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει ένα σύνολό που και ωραίο ποδόσφαιρο παίζει και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Η πολύ καλή εικόνα αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και μετά από 14 αγωνιστικές οι πράσινοι στην κορυφή (12 νίκες, 2 ισοπαλίες) έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, 10 από τον ΠΑΟΚ και 12 από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο ματς της χρονιάς θα είναι και αυτό sold out ( την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ). Τι και αν η ομάδα… γκέλαρε στη Νίκαια, τι και αν η αναμέτρηση γίνεται μέσα στις γιορτές, ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να τους βοηθήσει να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το πρώτο sold out είχε γίνει στις 11 Αυγούστου στον επαναληπτικό με την Σλάβια Πράγας, το δεύτερο με την ΑΕΚ την 4η αγωνιστική, το τρίτο με τον Αστέρα την 7η αγωνιστική και το τέταρτο στην αναμέτρηση με τον Άρη την 9η αγωνιστική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τηνεκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου έγινε ιστορική εκδρομή από τους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα 15.000 Παναθηναϊκοί έκαναν το Πανθεσσαλικό… Λεωφόρο.

Ουτε θέση για… δείγμα δεν υπήρχε επίσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, η οποία ήταν η τελευταία για τον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

11/08/2022: Παναθηναϊκός- Σλάβια Πράγας

11/09/2022: Παναθηναϊκός- ΑΕΚ

09/10/2022: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

23/10/2022: Παναθηναϊκός – Άρης

29/10/2022: Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός (εκτός έδρας)

06/11/2022: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

13/11/2022: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

28/12/2022: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.