Ποδόσφαιρο

«Κρίνεται τις επόμενες 48 ώρες η μεταγραφή του Αντούνα στον Παναθηναϊκό – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Κρουζ Αζούλ»

Το επόμενο 48ωρο θα κριθεί οριστικά το θέμα της μεταγραφής του Ουριέλ Αντούνα στον Παναθηναϊκό, αναφέρει δημοσίευμα και τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ και το «τριφύλλι» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στην τελική ευθεία προκειμένου να μάθουμε την οριστική κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα, έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Κρουζ Αζούλ.

Όπως αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρι Ρουίθ, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο εξτρέμ, οι δύο ομάδα παραμένουν σε επικοινωνία προσπαθώντας να καταλήξουν σε συμφωνία, αφού θυμίζουμε πως ήδη ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/01) οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Μάλιστα ο Κέρι Ρουίθ υπογραμμίζει πως αν η Κρουζ Αζούλ δεν κάνει λίγο πίσω σ’ αυτά που ζητάει, οι «πράσινοι» αναμένεται να αποσυρθούν από τις συζητήσεις και να στραφούν και στην εναλλακτική τους επιλογή.

Σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό τον εξτρέμ που χρειάζεται, την ώρα που οι «πράσινοι» πέραν τον Αντούνα είναι σε προχωρημένες επαφές και με έναν ακόμα παίκτη.

Exit mobile version