Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά – Σημαντικό όποια ομάδα επιβάλλει τον τρόπο σκέψης της»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του που θα προβληθούν ολόκληρες στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV (18.30 -19.30) στην οποία περιλαμβάνεται και το pre game του αγώνα, αναφέρθηκε στο που θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επεσήμανε πως η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν παίζει κανένα ρόλο και επεσήμανε πως όποια ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της θα πάρει και τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το σημαντικό είναι ποια ομάδα θα επιβάλλει τον τρόπο σκέψης της στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν θα παίξει ρόλο η βαθμολογική διαφορά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού:  «Η διαφορά βαθμών δεν θα παίξει ρόλο, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Για τις δυο ισοπαλίες που έκανε η ομάδα: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, μέσα σε δύο εβδομάδες. Μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες, κατά τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος».

Exit mobile version